TOPPERS


17/11: 

Liefste toppertjes, maak jullie maar al klaar voor het gevecht van het najaar: we gaan namelijk een hele namiddag duelleren met de befaamde blaaspijp. Maak je lippen maar al nat en oefen maar op het maken van papieren propjes, want het wordt niet voor doetjes. Kleed jullie maar warm, ook al zullen jullie een hele middag in beweging zijn. 

24/11: 

Speurneuzen der Hertsbergse bossen komt nader, want vandaag worden jullie op de proef gesteld met raadsels, alertheid en met leuke doordenkers. We zullen zo eens kunnen zien wie door de bomen het bos kan zien en omgekeerd. Winterse kleren worden aangeraden, een vergrootglas is enkel decoratief 

1/12: 

Zijn je banden opgepompt? Werkt je bel nog? Staat je stuur nog recht? Werken je lichten nog? - Allemaal vragen die je elkaar zult stellen na het mountainbikeparcours van vandaag. Zorg dus maar dat je fiets in orde is, dat we geen technische mankementen hebben. Zorg er dus ook zeker voor dat je genoeg kleren aan hebt die vuil mogen worden en wees voorbereid op een met modderbesmeurde middag. 

8/12: 

Lucky Luke zou sneller zijn dan zijn eigen schaduw, maar kunnen jullie er in slagen om een hele middag in onze schaduw te blijven? Doe vandaag maar geen fluo aan, want gezien worden is wat je vandaag wil vermijden. Eens kijken wat jullie kunnen tijdens een middagje shadowgame. 

15/12: 

KERSTFEESTJE (cadeautjes halen + klein spelletje in kerstsfeer) 

Indien er nog vragen zijn, kunnen jullie ons altijd bereiken op onze telefoonnummers.

Hendrik Lannoye & Thibault Bleyaert