KASTAARS

Zondag 29 September:

Startdag! Hopelijk is iedereen terug klaar om een nieuw Chirojaar tegemoet te gaan. Vandaag worden jullie verwacht om 10u. Vandaag maken jullie ook kennis met jullie nieuwe leiders 😊

Zondag 6 Oktober:

Neem maar je vuilste kleren mee want vandaag zullen jullie gedoopt worden tot echte Kastaars. Misschien weten jullie dit nog niet zo goed, maar ieder jaar opnieuw zullen jullie de eerste zondag (van het Chirojaar) gedoopt worden. Bereid jullie maar voor want het zal smerig worden!

Zondag 13 Oktober:

Vandaag spelen we een spel in het bos genaamd "De Chinese muur". Hopelijk kennen jullie al wat van de Chinese cultuur want misschien helpt dit je om te winnen?

Zondag 20 Oktober:

De leiders hebben soep gemaakt en we gaan die verkopen deze middag. Daarvoor hebben we jullie hulp nodig natuurlijk! We gaan te voet door het dorp om de soep te verkopen.

Vrijdag 25 Oktober:

Opgelet! Deze keer is er Chiro op vrijdagavond, want het is.... Halloween! We zullen met iedereen een griezelige film kijken. Als jullie ook een griezelig pak hebben thuis dan zou het cool zijn als jullie allemaal verkleed komen!

Zondag 3 November:

Vandaag gaan we op schattenjacht in Bulskampveld, overal ter wereld liggen er kleine "potjes" die je kan zoeken via GPS. In ieder potje zit een hint voor de grote schat, die we moeten zoeken als we ieder potje gevonden hebben.

Zondag 10 November:

Vandaag spelen we de CHIROlympische Spelen, natuurlijk gaan we geen gewone sporten beoefenen. Voetbal vervangen we door Schildbal en we gaan Basketballen met een Tennisbal.

Zondag 17 November:

We gaan terug het bos in om een fort te bouwen, als we nog eens bosspelletjes spelen kunnen we dan schuilen in ons eigen kamp. We gaan de sjortechnieken leren en wie weet verdien jij wel je sjordiploma?

Zondag 24 November:

Breng allemaal jullie fiets mee! Vandaag spelen we alle spelletjes vanop onze fiets. Ooit al gehoord van fietsbal? Breng ook een helm mee voor de veiligheid 😊

Zondag 1 December:

Deze middag gaan we ons eens verwarmen in het lokaal, warm jullie hersenen al maar op want we doen de Chiro-Quiz. Na de quiz zullen we eens testen wie het beste gezelschapspelletjes kan spelen.

Zondag 8 December:

De Sint is in het land en we gaan hem een bezoekje brengen. Volgens de Sint zal hij rond 16u passeren aan onze Chiro. Hopelijk is iedereen braaf geweest, of zijn er toch enkele Kastaars die stout geweest zijn? 

Zondag 15 December:

Laatste keer Chiro in 2019, de leiders moeten stilaan gaan blokken zodat ze na Januari terug met veel plezier kunnen leidinggeven! Maar de laatste keer laten we niet zomaar voorbijgaan. Daarom geven we een supercool kerstfeestje!

Hopelijk tot dan!

Jullie leiders 

Aaron Vandeputte & Charles Luca